Wetail förvärvar Onlineforce

wetailonlineforce

Wetail AB har idag förvärvat Onlineforce Sweden AB, vilket innebär att de kommer att ta över samtliga avtal kopplade till Onlineforce och driva vidare verksamheten under namnet Wetail AB.

Frågor & svar

Vilka är Wetail?

Wetail är sedan lång tid tillbaka en partner till Onlineforce. Wetail har byggt och skräddarsytt många av de automatiserade e-handelstjänster som riktar sig till små- och medelstora företagare som sålts på Onlineforces marknadsplats. Teamet, som består av 10 medarbetare, har bland annat byggt och driftat flertalet populära moduler åt några av marknadens ledande aktörer som Fortnox och Unifaun.

Vad innebär förvärvet?

Onlineforce Sweden AB har förvärvats av Wetail AB. Wetail kommer därmed att ta över samtliga kunder och kontrakt från Onlineforce.

Hur påverkar det mig?

Som tidigare kund till Onlineforce kommer du inte att märka någon större skillnad. Den förändring som nu sker innebär att du kommer att kommunicera med en annan support om du använder någon av de tjänster som tidigare hanterats av Onlineforce.

Vad händer med avtalet? Kommer det att kosta mer?

Nej, åtminstone inte initialt. En del kostnadsjusteringar kan uppstå för tjänster som inte har följt prisutvecklingen sedan tidigare för att kunna erbjuda en bättre service, men vi kommer att avisera detta i god tid.

Vem vänder jag mig till för frågor och support?

Det absolut bästa sättet att kontakta Wetail är genom vårt kontaktformulär.

Om du använder någon av våra integrationer för Fortnox, Visma eller Unifaun/Pacsoft finns även en hjälpsektion här.